fbpx
business_coach_amsterdam_coach_voor_makers_en_creatievelingen

Droom je van grootste stappen voorwaarts en wil je mijn persoonlijke begeleiding?

Mijn naam is Margriet en ik ben eigenaresse van Monsak, een duurzaam tassen label uit Amsterdam. Ik ben een maker met ’n zakelijk oog, een neusje voor marketing & sales en een intuïtief vermogen om authentiek te verkopen.

 

Maar eerlijk is eerlijk, mijn succes is eigenlijk te danken aan iets anders: persoonlijke ontwikkeling. Ik ben reuze nieuwsgierig ben ik naar mijn geest, daardoor heb ik al een hele lading zooi opgeruimd in mijn bovenkamer. De negatieve stem in mijn hoofd zit niet meer aan het stuur van mijn leven en houdt me niet meer klein. Hierdoor kan ik mijn volle potentie leven en dat gun ik jou ook!

 

Ik coach ambitieuze creatieve ondernemers met grootste plannen die óók nieuwsgierig zijn naar hun gedachten. Door deze te leren begrijpen, ze de meester te worden kan ik je helpen een creatief fulfilling leven te gaan leiden.

“Ontzettend goede coaching gehad van Margriet die me zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak hebben laten groeien! Absolute aanrader als je vastloopt als maker. De coaching van Margriet zal me altijd bijblijven en ik heb er ontzettend veel van geleerd!”

Maria
@softfiberart

Ik help vrouwelijke makers ruimte in te nemen voor zichzelf om hun professionele creatieve droom te leven

Heb je alles op de rit maar ben je ontevreden over de stand van zaken? Dan help ik de de kink in de kabel te vinden zodat jij weer door kunt stromen naar succes. Als een dam die wordt doorbroken.

 

In dit traject leggen we samen een fundament voor duurzame groei, deze komt van binnenuit. Je moet dus klaar zijn om jezelf uit te willen pluizen. De kans is groot dat je gedachtes je klein houden. Ga je met mij werken verwacht dan geen snelle marketing strategie. Gezonde groei heeft tijd & geduld nodig. Zo is mijn eigen label ook tot een succesvol en bekend merk uitgegroeid.

 

Ik zie wanneer je je liever verstopt, wat je probeert te ontwijken, leg de vinger op de zere plek en prik door je heen. Dit wordt anders dan alle gesprekken die je eerder hebt gehad over je creatief ondernemerschap.

 

Ben je klaar om te groeien naar hoogtes die je zelf nooit had kunnen bedenken?

 

Margriet werkt heel intuïtief en heeft het magische vermogen om precies te weten wat er nodig is. Hoewel ze je heel serieus neemt in je verlangen om je doelen te bereiken, heeft ze ook een speelse kant die snel met leuke ideeën komt om je werk te promoten.

 

Wat ik van dat laatste meekreeg was dat het bereiken van je doelen niet alleen betekent dat je je serieus moet inspannen – het kan en mag ook leuk zijn!

 

Sowieso is haar enthousiasme voor makerschap super aanstekelijk, en laat ze je echt inzien hoe bijzonder het is om je creatieve gaven te kunnen delen met de wereld.

Chantal
@chantalvalerie

In mijn zoektocht naar een coach kwam ik bij Margriet uit; een zelfverzekerde, energieke vrouw die met Monsak inmiddels een sterk tassenlabel in de markt had gezet.

Een aantal coachingssessies volgden en met een hoofd vol tips en strategiën ging ik een jaar lang keihard aan de slag.
Ik maakte keuzes en hakte knopen door.

Dankzij Margriet en haar ervaring, kennis en persoonlijkheid heb ik studio BABS echt naar een hoger niveau kunnen tillen!

Ik ben dankbaar dat ik Margriet mocht ontmoeten op mijn levenspad; ik geloof er heilig in dat de juiste mensen op het juiste tijdstip in je leven verschijnen, niet eerder en niet later, maar precies op het moment dat jij het nodig hebt. Margriet is daar zeker een van!

Babs
@studiobabs

Ik werk(te) samen met:

Margriet neemt je mee in een reis rond de beginselen en redenen van je makerschap. Ze zet je gedachten op scherp en geeft nieuwe inzichten.

 

Vooral de 1:1 heeft mij verder gebracht doordat het dieper gaat dan de gebruikelijke oppervlakkige coaching gesprekken. De mix van toepasbare suggesties en persoonlijke voorbeelden hebben mijn gedachten op het juiste pad gezet.

 

Margriet’s oprechte enthousiasme over ambacht en makerschap werken positief aanstekelijk en het voelt echt als een constante aanmoediging.

 

Haar kracht is haar gave om met een unieke blik naar jou situatie te kijken. Hierdoor zijn de gesprekken persoonlijk en authentiek. Dankjewel Margriet!

Daphne
@daphnevandermeulenjewelry

Ik kan het 1:1 coaching traject zeker aanbevelen.

Het Makers Huis heeft me geholpen in korte stappen vooruit te komen en meer stabiliteit in mijn marketing te ervaren. Ik kan er telkens op terug vallen. Ik ervaar meer diepgang in mijn verhaal en weet nu waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Ik dacht dit al te weten maar niets bleek minder waar. Ik ben geholpen om dit op verschillende plekken – met zelfvertrouwen – naar buiten te brengen.

Margriet is een Lane-Assist die je op ’t juiste pad houdt, wat heel fijn is als je heel veel ideeën in je hoofd hebt. Ik was altijd bezig met de dingen goed doen en Margriet heeft me geholpen te focussen op de goede dingen doen, waardoor werk áán m’n bedrijf minder moeite kost en z’n vruchten ook afwerpt omdat klanten mij weten te vinden en ik hun. Voor iedereen is een klanten kring, je moet hem alleen wel weten te vinden. Ik ben geholpen ze te vinden, en kan hier weer mee vooruit. Als je nog twijfelt, ik zou het doen!


Maike Leuverink
@jouwkunst

Deze makers gunde zichzelf coaching:

Margriet is een Lane-Assist die je op 't juiste pad houdt, wat heel fijn is als je heel veel ideeën in je hoofd hebt. Ik was altijd bezig met de dingen goed doen en Margriet heeft me geholpen te focussen op de goede dingen doen, waardoor werk áán m’n bedrijf minder moeite kost en z’n vruchten ook afwerpt omdat klanten mij weten te vinden en ik hun.

Margriet is een hele fijne coach voor makers en begrijpt hoe het is en voelt aan wat er nodig is. Het traject is een goede mix is van concrete stappen maken en mindset werk. Ze heeft mij erg geholpen!

Plan een vrijblijvend - online - intake gesprek

Na coaching ..

Wie ben ik

Ik heb geleerd dat IK dé troef ben ik mijn ondernemerschap. Vanaf het moment dat ik zelfkennis als een business skill ging zien groeide mijn label naar grote hoogtes. Ook investeerde ik elk jaar in coaching om voorbij mijn overtuigingen te groeien en het beste uit mijzelf te halen.

Ik weet beter waar ik onmisbaar ben en welke taken ik moet uitbesteden. Zo kan ik mijn energie aan de juiste dingen besteden en doorgroeien.

Mijn ervaring

Ik ben al 22 jaar ondernemer en ben er dol op.  Om je – naast mijn field experience met mijn eigen tassenlabel Monsak – betere te kunnen begeleiden heb ik een opleiding gevolgd en ben ik een CPION geaccrediteerd coach.

Mijn style

Mijn allerbelangrijkste tool in mijn gereedschapskist is mijn intuïtie Deze stuurt mij moeiteloos in de richting die jou helpt dichterbij je diepste verlangens te komen.

Je bent ontevreden over je situatie. Anders was je niet hier.

Onvrede is spanning en onder elke gespannenheid ligt een behoefte. Door hier te beginnen leer je wat écht belangrijk voor je is. Nadat we je verlangens hebben ontdekt kunnen we dit op een praktische manier vertalen naar je leven en bedrijf.

Op die manier krijg je zoveel mogelijk gedaan met zo min mogelijk energie.

Dezelfde taal

Wij spreken dezelfde taal en als geen ander weet ik hoe ingewikkeld de relatie tot je geliefde creaties kan zijn.

Ongemerkt verwerk je je hart & ziel in je creaties. Maar..de mate waarin je je ermee identificeert kan – soms – té persoonlijk zijn.  Te ver ingezoomd en vertroebeld.

Wil je een professionele stap gaan zetten dan is het belangrijk afstand van de nemen en je bedrijf neutraal te bekijken. That’s where i come in..

Ik help je om uit je blinde vlek te komen en samen brengen we focus aan zodat jij – vol zelfvertrouwen & enthousiasme – je nieuwe koers kunt gaan varen.

Margriet_de_makers_coach_MarieClaire

Bekend van onder andere..

business_coach_voor_creatieven_bekend_van_flow_magazine
business_coach_voor_creatieven_bekend_van_linda_magazine
business_coach_voor_startende_ondernemers_bekend_van_marie_claire
business_coach_amsterdam_bekend_van_La-Maison-victor
business_coach_voor_creatieven_Amsterdam_bekend_van_libelle
business_coach_voor_makers_bekend_van_VTwonen

Deze makers gunde zichzelf coaching:

Margriet is een hele fijne coach voor makers en begrijpt hoe het is en voelt aan wat er nodig is. Het traject is een goede mix is van concrete stappen maken en mindset werk. Ze heeft mij erg geholpen!

There were too many options and paths to take and I knew too little about all of them. After coaching I am more convinced of my dream, and that I can achieve it. I have certain steps I need to take in order to move forward, and I have a set game plan. I feel more confident in what i am doing, and what I am saying

Ik vond de gesprekken met Margriet fijn, inspirerend en praktisch. Omdat ze zelf maker is, voelt ze veel dingen aan en was er weinig uitleg nodig.

Ik merkte hoe fijn het is om niet alleen solo te werken maar ook te kunnen sparren en nieuwe ideeën te laten oppoppen. Ik ben nu gemotiveerd om actief naar buiten te blijven treden
en sta nog zelfverzekerder in mijn bedrijf.

Hannah-Kay
@mimimono

Prior to the coaching, I was feeling overwhelmed by all of the information I had been reading about running a business.

 

I felt like there were a million things I was supposed to be doing at once. Especially in regards to social media, at the time I was very uninspired and didn’t know what to post about any more.

 

After the coaching, I feel inspired again! I’ve realised that I have a unique story and I’m excited to share it.

 

The biggest AHA moment for me was very early on. I wanted to jump straight into PR to reach new audiences and you mentioned how you wouldn’t invite anyone to a party without having everything you needed first and that really clicked for me.

 

I would recommend your coaching and say it is very practical and informative.

Leaira
@votive-wares

Individuele coaching & begeleiding

Heb je nog niet eerder met een coach gewerkt? Dan snap ik dat deze stap poepie spannend is. Maar je bent hier niet voor niets. Je loopt ergens je vast, als een olietanker op het wad. Goed nieuws! Ik kan je vlot trekken en een tijdje met je mee varen tot je weer op koers bent. Misschien varen we naar een bestemming die nu nog als een fata morgana voelt. Dat zal mij niets verbazen. Ik weet dat het ín je zit. Nu jij nog!

1:1 coaching traject

Investering
€3250

Exclusief 21% BTW

Al gehoord van de werktuig PPO?

Dit is een subsidie om je professioneel te ontwikkelen als je in de creatieve sector werkt.

Met dit budget kun je mogelijk 1/3 van je coachingstraject vergoed krijgen.

Ik ben zzp’er geworden omdat ik zoveel energie krijg van de positieve reacties op mijn handgemaakte producten.

 

Maar het alléén bewandelen van deze reis verloopt niet altijd even soepel. Soms heb je een duwtje in je rug nodig om van je baby een kind te maken.

 

Deze stap had ik niet durven zetten zonder Margriet.

Maud
@enmaud

Ik schakelde Margriet in omdat ik mijn motivatie kwijt was. Ik had veel ideeën maar kon niet kiezen, weinig kwam uit mijn handen voor m’n perfectionisme. Ik bleef nadenken en twijfelen en het schoot niet op.

 

Het bleek nog best lastig een goeie coach te vinden. De meeste richten zich op een dienst of online product. Ik was bang niet begrepen te worden als maker.

 

Na het 1:1 traject met Margriet zit ik een stuk beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Het voelt wat minder moeilijk en zwaar allemaal.

 

Van m’n getwijfel en perfectionisme ben ik niet meteen af, maar ik heb wel het idee dat ik een mindsetshift heb gehad en het steeds meer kan loslaten.

 

Ik kan Margriet zeker aanraden. Ze begrijpt hoe het is en voelt aan wat er nodig is. Het traject is een goede mix van concrete stappen maken en mindset werk.

review_linda_studio_kuukeluus
Linda
@studiokukeluus

Veel gestelde vragen

We beginnen bij jou. Als jij niet doet waar je blij van wordt – bijvoorbeeld dansen naar de pijpen van je klant – kan je talent niet stromen. Als dat niet vloeit kun je er ook niet groot mee worden omdat jij jezelf klein houdt. We beginnen bij je drijfveren zodat je werk veel meer vanzelf gaat. Je hoeft namelijk niet zo te duwen & te trekken om succesvol te worden, juist niet.


Als we dit innerlijke werk hebben gedaan kan ik je helpen dit – praktisch – in de wereld te zetten.


Denk dan oa aan:
•  Focus & structuur aanbrengen in je werkweek

 Het schrijven (of updaten) van een ijzersterk merkverhaal zodat je boven je concullega’s uitsteekt

• Dit vertalen naar je website, social media content, blogs, product pagina’s enz

 Het berekenen van een eerlijke product prijs

 Ontdekken wie je ideale klant is, hoe je deze aanspreekt en waar je ze vindt, of meer ervan vinden

 Aanschrijven van PR voor meer naamsbekendheid

 Acquisitie doen om in de winkel van je dromen te komen

 Het strategisch bouwen van een email lijst zodat je op een organische manier dit verhaal aan je ideale klant kunt vertellen (freebee, nieuwsbrief & email funnels)

Dit traject is voor makers die klaar zijn voor een volgende serieuze en professionele stap. Ze willen in zichzelf investeren en hun bedrijf zien als meer dan een bijbaan of ‘uit de hand gelopen’ hobby. Ben jij dit? Dan is dit voor jou 😀

Het traject duurt 4 maanden. We spreken elkaar elke 2/3 weken online via Google Meet (muv de kick-off).

Zo kunnen we in een korte tijd grote stappen zetten samen. Je kunt mij tussendoor altijd mailen met vragen.

Er zit 1 kick-off van 2 uur in en 6 sessies van 75 min, verdeeld over 4 maanden.

Ja, je kunt in termijnen betalen. Geef dit aan tijdens de intake. 

Al gehoord van de werktuig PPO? Dit is een subsidie om je professioneel te ontwikkelen als je in de creatieve sector werkt.

Met dit budget kun je 1/3 van je coachingstraject vergoed krijgen.

Ik kan niet in je portemonnee kijken maar één ding weet ik zeker: niets doen kost ook geld. It takes money to make money fellow maker!

Zie de training of coaching als een investering in je droom, je leven en je bedrijf. If not now, then when?

Als jij je schouders eronder zet, leert te geloven in je geweldige skill – en de waarde daarvan – dan weet ik zeker dat je deze investering terug gaat verdienen. Je gaat namelijk klanten aantrekken die gewillig hun beurs trekken voor je prachtige product.

Door te kiezen voor je droom besluit je ook te stoppen met rennen in een hamster rad en jezelf klein te denken.

Check ook de Werktuig PPO, een subsidie voor ZZP’ers in de creatieve sector die zich willen ontwikkelen.

Nee, ik geloof namelijk 100% in een intensief traject waarbij we samen aan de slag gaan met jouw doelen. Dan weet ik zeker dat je resultaat gaat boeken.

Ik volg de opleiding Instrument voor hulp bij het ITIP en ben vanaf juni ’22 een CPION geaccrediteerd coach (post HBO-opleiding). Lees hier meer over mij en mijn manier van coachen.

Dit schrijven coachees over 1:1 coaching

 

@whenlifeisslow

@zegmaarsoof

@votive.wares

@studiokuukeluus

@vanessahorig

Ik voel me echt een ander mens! Alsof de storm in mijn hoofd weggetrokken is en het zonnetje lekker is gaan schijnen 🙂

 

Ik heb absoluut meer zelfvertrouwen, ik trek me minder aan van meningen en heb weer zin om mijn bedrijf naar grotere hoogtes te brengen. Dat laatste voelt ook echt haalbaar, in plaats van iets dat altijd een droom blijft.

Ik onderneem nu voor mezelf en niet meer voor anderen.

Sophie
@zegmaarsoof

After the coaching with Margriet I am more convinced of my dream, and that I can achieve it.

I have certain steps I need to take in order to move forward, and I have a set game plan. I feel more confident in what i am doing, and what I am saying.

 

Its a great way to get clarity about your work and a good frame of mind to build a successful brand.

Vanessa
@vanessahorig

Wil je verandering? Dan heb je 2 opties:

# 1

Je kunt er zelf voor gaan. Dat is niet onmogelijk. Ik deed het zelf ook. Ik wilde alles lekker zelf uitvinden en op mijn manier doen. En weet je hoe dat is? Doodvermoeiend en slopend.

Je gaat waarschijnlijk opzoek naar gratis masterclasses, templates, je leest nog eens een boek en luistert een podcast.

Het zal je pakken tijd kosten en je hoofd gaat ervan tollen. Want wat past nou bij jou en hoe pas je dit toe op jouw  product en houd je het vol.. en dan eenzaamheid ervan daargelaten..

# 2

OF je kunt op mijn schouders staan en bespaart jezelf heel veel bloed, zweet en tranen .Want waarom zou je in hemelsnaam zelf het wiel uit willen vinden? Hoe fijn is het als je op onbekend terrein een tour guide hebt met de plattegrond? Ik ben er voor je, elke stap in je groeiproces.

Als je een reuze stap wilt maken onder mijn bezielde leiding weet je wat je te doen staat. Samen zorgen we dat je impact vele malen groter zal zijn dan je in je eentje van had durven dromen.

Je aanwezigheid zal worden opgemerkt, je zelfwaarde zal naar grote hoogte stijgen waardoor je een leider wordt in je vakgebied. Het zal een eer voor mij zijn om deze acceleratie van dichtbij mee te mogen maken.

Ik deed een dromen sessie met Margriet en het was absoluut anders dan ik me had kunnen voorstellen. Ik vond het heel erg mooi en waardevol.

Toen ik de studio van Margriet weer uit stapte voelde ik me gezien, krachtig en 10x lichter. In de dagen erna vielen er ook nog wat extra puzzelstukjes op z’n plek.

Echt een cadeautje aan mezelf dus. Ik zou het heel erg aanraden!

Annemarie
@studio.amma

Het 1:1 traject heeft mij helderheid, een stabiele basis en plezier opgeleverd.

Ik voelde sterk dat ik een volgende stap wilde zetten in mijn bedrijf maar dacht ook; ‘heb ik wel een coach nodig en het geld ervoor over?’.

Gelukkig heb ik het gedaan want het was super waardevol. Ik voel mij zelfverzekerder en ik kan in een paar woorden vertellen wat ik doe.

Daarvoor was ik veel tijd bezig maar deed dat losjes, zonder plan en overzicht. Er ging veel energie in zitten zonder dat er al te veel resultaat was.

Tijdens onze sessies spatte Margriet haar jarenlange ervaring als maker er echt vanaf. Daardoor ervoer ik de kennis en ervaring die ze deelde als zeer waardevol.

Juist omdat ze zelf ook de creatieve kant kent van het maker zijn voelde ik me daarin gezien.

Laura
@whenlifeisslow

Ik ben erkend en geaccrediteerd door:

Margriet_meijer_geverifieerd_coach_coachfinder_psychologie_magazine
demakerscoach_cpion_accreditatie-