fbpx

Op zoek naar een business coach in Amsterdam?

“Er zijn zoveel vrouwen die  prachtige dingen maken, maar nog niet dat podium pakken wat zij verdienen.”

Welk type Makerpreneur ben je?

Doe de Makers QUIZ and find out!

Wil je jezelf ook beter leren kennen om een completere, meer gegronde en authentiekere ondernemer te worden?

Kom erachter welk type maker je bent. Ik geef je tips hoe je meer uit je type kunt halen, waar je waarachtig goed in bent en wat een uitdaging voor je is.

Het is een luchtige – gratis – persoonlijkheidstest met een serieuze uitkomst.

 

coach_voor_ondernemers_margriet_meijer_de_makers_coach

Wie is Margriet?

Een waanzinnig ambitieuze maker die al 10 jaar van mijn passie leeft. Dat ik elke dag zelf mag bepalen wat ik ga doen vind ik zo ongelofelijk gaaf.

Sinds ik mijn persoonlijke ontwikkeling als kracht zie ben ik een beter ondernemer met meer impact geworden. Ik heb lak aan wat ‘hoort’ en volg mijn intuïtie. 
Die creatieve vrijheid gun ik jou ook!


Meer weten over mijn verhaal? 

“Hoe krijg je dat voor elkaar Margriet? Leven van je passie”. 

Die vraag krijg ik regelmatig.

Niet zo gek. 100% leven van je makerschap zie ik ook niet veel om mij heen.

En je hebt geen investeerder? Ook geen partner die je steunt of een lening?…Hoe dan!?

Al 10 jaar lang maak ik tassen onder mijn label monsak. Sinds 6 jaar leef ik daar van.

Ik geloof er intens in dat als je weet wát je doet en waarom je het doet je kan leven van je passie.

Je wordt er een waanzinnig zelfverzekerde makerpreneur van zonder geldzorgen, mét een droombaan. 

Schrijf je in en krijg ze in je inbox

Wil je weten wat mijn 3 grootste hacks zijn?

Ik vertel je ze dolgraag! Ik gun iedereen deze mindset, lifestyle en een dream business.

Ben je klaar om makerpreneur te worden?

• Je moddert al een tijd wat aan in je eentje. Je verdient bar weinig met je product en je denkt: gaat dat mij toch nooit lukken!
• Je zit uren op instagram te loeren naar andere ‘succesvolle’ makers..waarom lukt het hun wel en mij niet?
• Je hebt een grabbelton aan excuses waarom je vandaag even niet post, een nieuwsbrief schrijft of foto’s maakt
• Je zit KEIHARD in je blinde vlek en hebt niet door hoe mega briljant je prachtige product is en hoe geweldig skilled je bent

Ben je klaar voor een nieuwe versie van jezelf?

Online Makerpreneur Training

Ga je liever op je gemakje zelf aan de slag?

Ik heb een online training rondom het Makers Huis gemaakt. Daarmee kun je  thuis aan de slag. In 10 videomodules leer ik je meer zelfvertrouwen te krijgen in je business.

De training past bij je als:

• je verkopen spannend vindt en niet goed weet wat je wil vertellen in posts/nieuwsbrieven/website
• dit soort gedachtes vaak voorbij komen: “Ik doe ook maar wat, wie ben ik om ook keramiek/sieraden/kaarsen te gaan verkopen, mijn concurrent doet het veel beter dan ik”
• je het lastig vindt om focus te houden en prioriteiten te stellen
• je geen idee hebt hoe je aanbod eruit moet zien en wat het moet kosten
je wilt opvallen tussen je concullega’s
• je nog in de onderzoekende fase zit (aanbod &doelgroep bepalen)
• je al een tijdje bezig bent en je label langzaam begint te groeien maar je het lastig vindt alle ballen hoog te houden
• je al verder bent en een opfrissing zoekt, je aanbod wilt aanscherpen, uitbreiden of aanpassen

Ik help makers om van zolderkamer broddelaars naar makerpreneurs te groeien.

Heb je al een tijdje aan het ondernemen en ben je vastgelopen? Of heb je een plafond bereikt waar alleen onmogelijk doorheen breekt?
Ik help je graag. Een individuele traject gaat je een flinke groeispurt, helderheid, zelfverzekerdheid en focus opleveren.

 

Ik vertel je er graag meer over👇🏽

1:1 business coaching traject

Wat wil je doen? Individuele coaching is maatwerk.

Ik vind het zelf heel fijn om vanuit mijn – zelf ontwikkelde – business canvas te werken. Dit is mijn routekaart naar een succesvol label, zoals mijn tassen merk Monsak.

Ik help je alle niveaus af te gaan voor een merkverhaal dat staat als een huis. Hiermee trek je klanten aan die een eerlijke prijs betalen voor je fantastisch geweldige product!

Tijdens 6 uitgebreide sessies (90 min) begeleid ik je om stappen te zetten die in je eentje lastig zijn. Je krijgt een kijkje in mijn keuken en ik deel je mijn uitgebreide netwerk.

Wil je ook leren om van je creaties te kunnen leven of wil er nog meer uit te halen dan je nu doet? Laten we dan samen aan de slag gaan. Heb je andere wensen? Ik ben dol op maatwerk. Deel je behoeftes en je hoort van mij of ik ‘je vrouw’ ben.

Bonus: je krijgt gratis toegang tot de Makerpreneur Training tijdens dit traject.

Klinkt je dit als muziek in de oren? 

Vul dit formulier in en we plannen een – vrijblijvende – intake.

Ook leven van je passie?

De meeste makers zijn onuitstaanbaar bescheiden. Daar moet een eind aan komen!

Wil jij meer maken én meer verdienen? Ik sta te trappelen om je te leren hoe je kunt leven van je allergrootste passie.

Business coach Amsterdam

 

Wil je een creatief bedrijf starten of loop je tijdens het ondernemen tegen dingen aan waar je zelf niet helemaal uitkomt? Zou jij een stevige fundatie onder je bedrijf willen hebben zodat je van daaruit je ware prijzen kan vragen?

Dan is de Makers Coach jouw antwoord. Margriet is niet zomaar een business coach voor ondernemers. Zij is een ervaringsdeskundige. Met meer dan tien jaar ervaring in ondernemen heeft zij veel kennis in huis om jou te helpen met je doel: een creatief bedrijf starten.

Als je zoekt naar een business coach Amsterdam zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Er lijkt een wildgroei aan coaches in het algemeen en business coaches in het bijzonder te zijn. 

Daarom is het belangrijk om te weten waarom Margriet een ander soort business coach is dan anderen. Margriet doet met de Makers Coach wat ze het liefste doet, ondernemers coachen die een creatief bedrijf starten of hebben.  Margriet weet als geen ander hoe je een merk bouwt en product verkoopt. Haar passie is om mensen verder te kunnen helpen en te zien groeien!

 

Business coach for creative entrepreneurs

 

Vaak focus je je als business coach op ondernemers met diensten maar daarmee laat je een groeiende groep ondernemers links liggen. Namelijk creatieve ondernemers die een product maken en verkopen. Als ondernemer zag Margriet hier een missend puzzelstuk. Want veel creatieve makers zijn zo goed in het maken van hun producten waardoor hun tijd en aandacht wordt opgeslokt. Bij het verkopen en uitdragen van hun passie zouden ze hier een stukje ondersteuning bij kunnen gebruiken. Verkopen voelt vaak als een moetje. Waar begin je en hoe stel je prioriteiten?

Makers die het liefste aan hun passie werken, zien sales & marketing vaak als een stukje ‘moeten’. Ze kunnen hun weg daar niet in vinden terwijl ze heel graag een creatief bedrijf starten waar ze van kunnen leven. Vaak zijn makers te bescheiden en kunnen zij iemand gebruiken die hen vanaf de zijlijn staat aan te moedigen. Margriet is zo’n coach, ze heet niet voor niets de Makers Coach. Door haar ervaring van +10 jaar als creatieve ondernemer weet zij als geen ander waar je allemaal tegenaan kan lopen tijdens het ondernemen. Zij runt al jarenlang een succesvolle onderneming, haar tassenlabel monsak

 

monsak

 

monsak is een tassenlabel in Amsterdam, gelegen aan het Rembrandtpark. Hier runt Margriet haar leer atelier. Op deze plek worden leren tassen op maat gemaakt en bied ze – samen met haar team – workshops tas maken aan. Dit creatieve bedrijf is zij zelf begonnen toen ze tijdens haar zoektocht naar de perfecte leren rugzak maar niet slaagde en daardoor zelf aan de slag ging. Monsak is uitgegroeid naar een onderneming waar Margriet van kan leven. Margriet is een ‘selfmade’ ondernemer en heeft in haar jarenlange ervaring veel hordes moeten nemen. Om andere ondernemende makers tijd te besparen en het wiel opnieuw uit te laten vinden deelt zij haar ervaring graag met creatieve ondernemers als business coach Amsterdam. En creatief is een breed begrip, ook als je een dienst hebt kan ze je verder helpen. Het gaat meer om het willen nadenken over niet alleen je business verhaal maar ook over wat jij daar als persoon aan toevoegt om het eigen te maken. Waarin onderscheid jij je van anderen? Welk verhaal wil jij aan de wereld vertellen? 

 

Business Coach voor ondernemers

 

Vaak zijn creatieve ondernemers bescheiden. Dat is helemaal niet nodig. Jij vindt het heel normaal dat je kan wat je kan. Het gaat jou heel goed en natuurlijk af. En daarom heb jij besloten dat het maken van iets de simpelste zaak van de wereld is. Maar dat is het helemaal niet. Bij het maken van producten krijgen makers vaak de vraag: ‘hoe lang doe je nou over het maken van zo’n product?’. Hier is geen simpel antwoord op. Want hoe lang heb jij hierop geoefent voordat het je gemakkelijk af ging? Misschien wel jaren. Je hebt je de skill eigen gemaakt. Dat is iets waard. Je prijzen zijn dus van zoveel aspecten afhankelijk. En daarom mag jij hier een eerlijk bedrag tegenover zetten. Margriet, als Margriet, als business coach voor ondernemers, helpt jou om van je bescheidenheid af te komen en te gaan staan voor wat je doet en waarom je doet wat je doet. En daarmee je creatief bedrijf te starten. Je kan zowel als beginnende ondernemer terecht als als doorgewinterde ondernemer.

 

Realiseer je droombedrijf: een creatief bedrijf starten

 

Ben jij benieuwd naar wat Margriet als business coach in Amsterdam voor jou kan betekenen? 

Margriet is altijd bezig geweest met het continue verbeteren van haar skills set en wil je helpen hetzelfde te doen voor jouw bedrijf. Daarbij is zij eerlijk, to the point en zal ze jou geen onzin verkopen. Want, laten we eerlijk zijn, al die beloftes die je vaak leest bij een business coach, van 10K in de maand etc, zijn mooi, te mooi. Bij de Makers Coach krijg je geen onzin maar zin om jouw mooie bedrijf de stevige fundatie te geven waardoor jij niet meer het gevoel hebt dat je ‘moet’ verkopen maar dat je echt van de daken wil schreeuwen waar jij voor staat. Omdat het kloppend is.

Margriet coacht vanuit haar eigen ervaring en de coaching methodes die ze leerde bij het Itip. Het kan heel inzichtelijk zijn voor jezelf om erachter te komen wat voor ondernemer jij bent. Daarvoor hebben we een quiz gemaakt die jou in de basis een stukje kader geeft waarvandaan jij jezelf als ondernemer beter leert begrijpen. Hoe beter jij jezelf kent hoe steviger je in je schoenen staan. Dit zorgt ervoor dat je klant jou als de expert gaat zien, de leider. Goed leiderschap kun je herkennen aan een zelfverzekerdheid. Wanneer jij jezelf en je motivatie goed doorhebt kun je een voorbeeldrol gaan innemen. En daarmee trek je een klant aan die geleid wilt worden en met je mee wilt doen.

Wil je echt een goede basis leggen? Begin met de Online Makerpreneur training die Margriet heeft gemaakt. In deze training neemt zij je stap voor stap mee naar de fundatie van jouw bedrijf. Door middel van haar zelf ontwikkelde business canvas ontwikkel je een merkverhaal dat staat als een huis. In verschillende video modules leert ze je jouw eigen Makers Huis vorm te geven zodat jij er daarna zelf mee uit de voeten kan. Deze tool heeft ervoor gezorgd dat ze – tot de dag van vandaag – een heel duidelijk en consistent verhaal de wereld in slingert. Dit zorgt weer voor vertrouwen en autoriteit. Wanneer je dit combineert met 1:1 coaching ga je echt reuze stappen vooruit.

De missie van de Makers Coach is om ondernemende makers te helpen om écht succesvol te worden met dat wat ze het allerliefste doen. Alle ervaring, struikelblokken en succesformules die Margriet zelf heeft doorgemaakt zet zij in om jouw creatieve bedrijf tot een succes te maken. Door vallen en opstaan heeft zij zelf ontdekt dat als je een stevige fundatie hebt gemaakt onder je onderneming en jouw verhaal kloppend hebt gemaakt dat je op die manier een goede business kan opbouwen die persoonlijke en financiële winst oplevert. 

Wil jij je eigen creatieve onderneming naar een hoger plan tillen? En er echt all the way voor gaan? Plan een belletje met me in en dan spreek ik je er graag over!Realiseer je droombedrijf:  een creatief bedrijf starten 

Gratis workshop voor product makers

27 sept – 20.00-21.00

creatief_bedrijf_starten_de_makers_coach_amsterdam_business_coaching

De 3 Belangrijkste Marketing Hacks voor een omzet BOOST 💸