fbpx
business_coach_amsterdam_coach_voor_makers_en_creatievelingen

1:1 coaching met Margriet

Mijn naam is Margriet en ik ben eigenaresse van Monsak, een duurzaam tassen label uit Amsterdam.

Ik ben een maker met ’n zakelijk oog, een neusje voor marketing & sales en een intuïtief vermogen om authentiek te verkopen.

Ik noem mijzelf een A-typische maker. Ik weet mijn product op waarde te schatten en geloof  100% in mijn kunnen. Ik leef al sinds 2012 van mijn passie en dat gun ik jou ook!

Daarom besloot ik mijn fellow makers te gaan coachen op hun pad naar een creatief satisfying leven.

Margriet werkt heel intuïtief en heeft het magische vermogen om precies te weten wat er nodig is. Hoewel ze je heel serieus neemt in je verlangen om je doelen te bereiken, heeft ze ook een speelse kant die snel met leuke ideeën komt om je werk te promoten.

 

Wat ik van dat laatste meekreeg was dat het bereiken van je doelen niet alleen betekent dat je je serieus moet inspannen – het kan en mag ook leuk zijn!

 

Sowieso is haar enthousiasme voor makerschap super aanstekelijk, en laat ze je echt inzien hoe bijzonder het is om je creatieve gaven te kunnen delen met de wereld.

Chantal
@chantalvalerie

In mijn zoektocht naar een coach kwam ik bij Margriet uit; een zelfverzekerde, energieke vrouw die met Monsak inmiddels een sterk tassenlabel in de markt had gezet.

Een aantal coachingssessies volgden en met een hoofd vol tips en strategiën ging ik een jaar lang keihard aan de slag.
Ik maakte keuzes en hakte knopen door.

Dankzij Margriet en haar ervaring, kennis en persoonlijkheid heb ik studio BABS echt naar een hoger niveau kunnen tillen!

Ik ben dankbaar dat ik Margriet mocht ontmoeten op mijn levenspad; ik geloof er heilig in dat de juiste mensen op het juiste tijdstip in je leven verschijnen, niet eerder en niet later, maar precies op het moment dat jij het nodig hebt. Margriet is daar zeker een van!

Babs
@studiobabs

Je hebt je ziel & zaligheid in je merk gestopt, zoveel geprobeerd maar de groei waar je vurig op hoopt blijf uit.. Opgeven is geen mogelijkheid want maken vind je het allerleukste in de wereld. Het enige wat je nu nog denkt is: Hoe dan!?

That’s where i come in fellow-maker. 

 

1:1 coaching traject is net zo uniek als jij en je merk. Daarom is het belangrijk om na te denken over je A & B.  Waar sta je en waar wil je heen? Samen bedenken we mogelijke routes naar B. Zie mij als je navigator. Ik heb zelf ontelbaar van dit soort weggetjes afgelegd en weet haarfijn welke doodlopend is, welke de toeristische route is en welke de snelste.

 

Ons doel tijdens de 4 maanden van dit traject: een route vinden die past bij jou, bij je product en bij de markt die je bedient.

In een coaching traject kan ik je helpen met:

• Je label succesvol maken en naar een hoger professioneel niveau tillen

 

• Een doelgerichte marketing & sales plan maken die je helpt focus te behouden

 

• Het berekenen van een eerlijke prijs voor je product

 

• Een heldere boodschap de wereld in slingeren die je ideale klant gaat aantrekken

Ik help makers om van zolderkamer broddelaars naar makerpreneurs te groeien

Heb je alles op de rit maar zie je het niet terug in je omzet? Dan zou het goed kunnen dat er een kink in de kabel zit.

Wanneer je merkverhaal niet helder is kun je hoog of laag springen (AKA bakken geld & tijd investeren in marketing en/of insta cursussen) maar je komt geen steek verder.

 

In dit traject leggen we samen een fundament die ervoor zorgt dat je – met een groei strategie – focussed op de juiste onderdelen van je business. Duurzame groei komt van binnenuit!

Samen kunnen we aan de slag met:

Let op: dit is een opzet, een leidraad. 1:1 coaching is maatwerk. We bewegen mee met alles wat er op je pad komt, terwijl ik je hulpvraag bewaak.

Plan een vrijblijvend - online - intake gesprek

Na coaching ..

Wie ben ik

Ik heb het geluk dat ik het niet – meer – spannend vind mijzelf in de schijnwerpers te zetten. Ik heb geleerd dat ik DE troef ben ik mijn ondernemerschap. Vanaf het moment dat ik zelfkennis als een business skill ging zien groeide mijn label naar grote hoogte. Ook investeerde ik elk jaar in coaching om voorbij mijn overtuigingen te groeien en het beste uit mijzelf te halen.

Mijn ervaring

Ik ben al 10+ jaar ondernemer en ben er dol op.  Om je – naast mijn field experience – betere te kunnen begeleiden heb ik een opleiding gevolgd en ben ik een CPION geaccrediteerd coach.

Mijn style

Ik zet meerdere coachingsmethoden in om jou te helpen dichterbij je diepste verlangens te kopen. Denk dan aan systemisch werken, NLP technieken en werken met dromen. Ik gebruik mij intuïtie om te voelen welke past bij je vraag.

Onder elke spanning ligt een behoefte. Door hier te beginnen leer je wat écht belangrijk voor je is. Als dat zover is kunnen we dit op een praktische manier vertalen naar je werk leven en bedrijf. Op die manier krijg je zoveel mogelijk gedaan met zo min mogelijk energie.

Ik ben je juiste voor je

Als je zelfgemaakte producten verkoopt bén je je product. Of je het wilt of niet. De mate waarin je je hiermee identificeert kan te persoonlijk zijn.  Ik weet precies hoe dat voelt. Helemaal als een klant niet blij is of hoe spannend het is om jezelf te verkopen.

Ik wil je laten zien hoe je hier wat losser van komt en je product door een zakelijkere bril gaat bekijken. Een eerlijke prijs vragen wordt dan ook makkelijker.

We spreken dezelfde taal. Hierdoor kan ik je makkelijker uit je blinde vlek trekken en je scherp houden. 

Bekend van..

business_coach_voor_creatieven_bekend_van_flow_magazine
business_coach_voor_creatieven_bekend_van_linda_magazine
business_coach_voor_startende_ondernemers_bekend_van_marie_claire
business_coach_amsterdam_bekend_van_La-Maison-victor
business_coach_voor_creatieven_Amsterdam_bekend_van_libelle
business_coach_voor_makers_bekend_van_VTwonen

Deze makers gunde zichzelf coaching:

Margriet is een hele fijne coach voor makers en begrijpt hoe het is en voelt aan wat er nodig is. Het traject is een goede mix is van concrete stappen maken en mindset werk. Ze heeft mij erg geholpen!

Linda Steenwijk - Studio Kuukeluus

Het is echt, écht niet overdreven als ik zeg: de 1:1 coaching met Margriet is het beste cadeau dat je jezelf en je eigen bedrijf kunt geven. Voor een schop onder de kont, iemand die jou bloedserieus neemt en voor een cheerleader aan de zijlijn!

Sophie - Zeg Maar Soof

There were too many options and paths to take and I knew too little about all of them. After coaching I am more convinced of my dream, and that I can achieve it. I have certain steps I need to take in order to move forward, and I have a set game plan. I feel more confident in what i am doing, and what I am saying

Vannesa Hörig

Ik vond de gesprekken met Margriet fijn, inspirerend en praktisch. Omdat ze zelf maker is, voelt ze veel dingen aan en was er weinig uitleg nodig.

Ik merkte hoe fijn het is om niet alleen solo te werken maar ook te kunnen sparren en nieuwe ideeën te laten oppoppen. Ik ben nu gemotiveerd om actief naar buiten te blijven treden
en sta nog zelfverzekerder in mijn bedrijf.

Hannah-Kay
@mimimono

Prior to the coaching, I was feeling overwhelmed by all of the information I had been reading about running a business.

 

I felt like there were a million things I was supposed to be doing at once. Especially in regards to social media, at the time I was very uninspired and didn’t know what to post about any more.

 

After the coaching, I feel inspired again! I’ve realised that I have a unique story and I’m excited to share it.

 

The biggest AHA moment for me was very early on. I wanted to jump straight into PR to reach new audiences and you mentioned how you wouldn’t invite anyone to a party without having everything you needed first and that really clicked for me.

 

I would recommend your coaching and say it is very practical and informative.

Leaira
@votive-wares

Individuele coaching & begeleiding

Heb je nog niet eerder met een coach gewerkt? Dan snap ik dat deze stap poepie spannend is. Maar je bent hier niet voor niets. Je loopt ergens je vast, als een olietanker op het wad. Goed nieuws! Ik kan je vlot trekken en een tijdje met je mee varen tot je weer op koers bent. Misschien varen we naar een bestemming die nu nog als een fata morgana voelt. Dat zal mij niets verbazen. Ik weet dat het ín je zit. Nu jij nog!

1:1 coaching traject

Investering
€2700

Exclusief 21% BTW

Al gehoord van de werktuig PPO?

Dit is een subsidie om je professioneel te ontwikkelen als je in de creatieve sector werkt.

Met dit budget kun je 1/3 van je coachingstraject vergoed krijgen.

Coaching is voor je wanneer..

..  jij  jezelf en je creatieve droom serieuzer wilt gaan nemen

.. je gedachten hebt zoals : “Wie zit er te wachten op mij, niemand wil dit betalen voor mijn product, mijn concurrent doet het beter, er zijn al zoveel keramisten/sieraden makers/grafische ontwerpers..”

.. het je niet lukt om – meer – klanten aan te trekken die een eerlijke prijs voor je product willen betalen

..de creativiteit uit je tenen moet komen door bovenstaande negatieve vicieuze cirkel. Je hebt simpelweg een schop onder je kont nodig,  iemand die je vertelt hoe het moet en je daar verantwoordelijk voor houdt

Ik ben zzp’er geworden omdat ik zoveel energie krijg van de positieve reacties op mijn handgemaakte producten.

 

Maar het alléén bewandelen van deze reis verloopt niet altijd even soepel. Soms heb je een duwtje in je rug nodig om van je baby een kind te maken.

 

Deze stap had ik niet durven zetten zonder Margriet.

Maud
@enmaud

Ik schakelde Margriet in omdat ik mijn motivatie kwijt was. Ik had veel ideeën maar kon niet kiezen, weinig kwam uit mijn handen voor m’n perfectionisme. Ik bleef nadenken en twijfelen en het schoot niet op.

 

Het bleek nog best lastig een goeie coach te vinden. De meeste richten zich op een dienst of online product. Ik was bang niet begrepen te worden als maker.

 

Na het 1:1 traject met Margriet zit ik een stuk beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Het voelt wat minder moeilijk en zwaar allemaal.

 

Van m’n getwijfel en perfectionisme ben ik niet meteen af, maar ik heb wel het idee dat ik een mindsetshift heb gehad en het steeds meer kan loslaten.

 

Ik kan Margriet zeker aanraden. Ze begrijpt hoe het is en voelt aan wat er nodig is. Het traject is een goede mix van concrete stappen maken en mindset werk.

review_linda_studio_kuukeluus
Linda
@studiokukeluus

Veel gestelde vragen

Dit traject is voor makers die klaar zijn voor een volgende serieuze stap. Ze willen in zichzelf investeren en hun bedrijf zien als meer dan een bijbaan of ‘uit de hand gelopen’ hobby.
Ben jij dit? Dan is dit voor jou 😀

Het traject duurt 4 maanden. We spreken elkaar elke 2 weken online via Google Meet (muv de kick-off) en wekelijks via Notion (online workspace).

Zo kunnen we in een korte tijd grote stappen zetten samen.

Er zit 1 kick-off van 2 uur in en 8 sessies van 60 min, verdeeld over 4 maanden.

Ja, je kunt in 4 termijnen betalen. Geef dit aan tijdens de intake. 

 

Al gehoord van de werktuig PPO? Dit is een subsidie om je professioneel te ontwikkelen als je in de creatieve sector werkt.

Met dit budget kun je 1/3 van je coachingstraject vergoed krijgen.

Ik kan niet in je portemonnee kijken maar één ding weet ik zeker: niets doen kost ook geld. It takes money to make money fellow maker!

Zie de training of coaching als een investering in je droom, je leven en je bedrijf. If not now, then when?

Als jij je schouders eronder zet, leert te geloven in je geweldige skill – en de waarde daarvan – dan weet ik zeker dat je deze investering terug gaat verdienen. Je gaat namelijk klanten aantrekken die gewillig hun beurs trekken voor je prachtige product.

Door te kiezen voor je droom besluit je ook te stoppen met rennen in een hamster rad en jezelf klein te denken.

Check ook de Werktuig PPO, een subsidie voor ZZP’ers in de creatieve sector die zich willen ontwikkelen.

Nee, ik geloof namelijk 100% in een intensief traject waarbij we samen aan de slag gaan met jouw doelen. Dan weet ik zeker dat je resultaat gaat boeken.

Ik volg de opleiding Instrument voor hulp bij het ITIP en ben vanaf juni ’22 een CPION geaccrediteerd coach (post HBO-opleiding). Lees hier meer over mij en mijn manier van coachen.

Dit schrijven coachees over 1:1 coaching

 

@whenlifeisslow

@zegmaarsoof

@votive.wares

@studiokuukeluus

@vanessahorig

business_coach_amsterdam_creatieve_coaching_review_sophie
Business_coach_amsterdam_de_makers_coach_review_Maud

Wil je verandering? Dan heb je 2 opties:

# 1

Je kunt er zelf voor gaan. Dat is niet onmogelijk. Ik deed het zelf ook. Ik wilde alles lekker zelf uitvinden en op mijn manier doen. En weet je hoe dat is? Doodvermoeiend en slopend.

Je gaat waarschijnlijk opzoek naar gratis masterclasses, templates, je leest nog eens een boek en luistert een podcast.

Het zal je pakken tijd kosten en je hoofd gaat ervan tollen. Want wat past nou bij jou en hoe pas je dit toe op jouw  product en houd je het vol.. en dan eenzaamheid ervan daargelaten..

# 2

OF je kunt op mijn schouders staan en bespaart jezelf heel veel bloed, zweet en tranen .Want waarom zou je in hemelsnaam zelf het wiel uit willen vinden? Hoe fijn is het als je op onbekend terrein een tour guide hebt met de plattegrond? Ik ben er voor je, elke stap in je groeiproces.

Als je een reuze stap wilt maken onder mijn bezielde leiding weet je wat je te doen staat. Samen zorgen we dat je impact vele malen groter zal zijn dan je in je eentje van had durven dromen.

Je aanwezigheid zal worden opgemerkt, je zelfwaarde zal naar grote hoogte stijgen waardoor je een leider wordt in je vakgebied. Het zal een eer voor mij zijn om deze acceleratie van dichtbij mee te mogen maken.

business_coach_voor_creatieven_amsterdam_review_studio_ammi1
Business_coach_amsterdam_de_makers_coach_review_When_life_is_slow_laura