fbpx
de_makers_coach_persoonlijkheidstest_business_coach_amsterdam_mobile
de_makers_coach_persoonlijkheidstest_business_coach_amsterdam_mobile

De Dromerige Maker

Je bent een geniale denker met een heldere geest en visie. Soms is het een uitdaging om contact met je te krijgen..

_de_makers_quiz_deDromerigeMaker_staand

Je kracht is..

In je element ben je helder en licht van geest. Je houdt van humor en mensen noemen je vaak geestig.

Anderen zien je als..

Iemand met veel humor, hele goede ideeën en flitsende gedachtes. Maar soms denken ze ook: ben je wel hier met je aandacht? En wat wil je eigenlijk?

Wat ik over je weet

Het geweldig is dat jij er bent en weet dat je welkom bent op deze aardkloot. Wij zitten met smart te wachten op je prachtige creaties die uit jouw handen komen. Geef jezelf de kans om je unieke ideeën ook daadwerkelijk vorm te geven en in te zetten.

Je vuur

Mensen om je heen ervaren je als inspirerend, je ziet grote verbanden en hebt visie. Je flitsende gedachtes helpen je vaak om geniale oplossingen voor ingewikkelde problemen te bedenken. In de natuur vind je rust en vrijheid en je inspiratie haal je uit je enorme binnenwereld. Schepping en creativiteit zijn belangrijk voor je.

Je potentie

Voor jou is het van belang dingen af te maken. Probeer in te zien dat structuur een hulpmiddel is die je vrijheid niet beperkt maar juist orde aanbrengt in je leven. Hierdoor lukt het je ook je beter te concentreren en meer geordend te zijn. Zo blijft je makerschap niet alleen bij dromerig maken maar kun je er ook een serieuze boterham mee gaan verdienen.

Wie is de Makers Coach?

In 2012 maakte ik mijn eerste tas. Achter de leermachine in de naaischool van mijn moeder. Met een MacGyver vader was het feest compleet: ik bezat 2 rechter handen en een goed stel hersenen.

Ik bleek ook nog een flinke dosis ondernemersbloed door mijn lijf te hebben gieren. Doe daar een schepje talent voor marketing bij en zo ontstond een zakelijke maker.

Maken is voor mij een vorm van zelfexpressie. Zo laat ik mijzelf zien en help ik mijn mede-mens. Dat ik mijn geld kan verdienen als maker is geweldig en die luxe gun ik jou ook. Ik wil je laten zien zien dat de poor artist myth niet voor jou hoeft te gelden.

Als de Makers Coach deel ik mijn ervaring als maker van monsak. Ik help je authentiek te verkopen, organisch te groeien, je ideale klant aan te spreken en je omzet te verhogen.

Hoe breng je dit tot leven in je bedrijf?

TIPS

Soms zweef je boven je wereld maar doe je niet echt mee. Je komt dan afwezig over. Wees welkom op de wereld want je hebt heel veel te bieden hebt aan je medemens. Probeer je zaakjes op orde te krijgen. Vraag hulp met je boekhouding of vind een buddy maker met wie je afspraken kunt maken waar je je aan kunt houden. Zo ontstaat er meer structuur & rust en kun je groeien naar professioneel makerschap.

 

Je vindt het fijn de expert rol op je te nemen en veel kennis op te doen. Doe ons een plezier en deel dit! Wij kunnen niet wachten om van je te leren en je geweldige creaties en ideeën aan ons leven toe te voegen.

Marketing – AKA reclame maken – begint met helderheid over wat we doen en voor wie we wat doen. Is je ideale klant duidelijk? Verbind daarmee door te laten weten dat je er bent. Connectie = conversie. Ga de wereld in met een verhaal waar je dol enthousiast over bent én je ideale klant op zit te wachten. Authentiek verkopen wordt zo  razend gemakkelijk, wie had dat gedacht!? Deze duurzame zienswijze leverde mij focus, plezier, rust EN omzet op.

 

Heb je het gevoel dat je in herhaling valt? Goed bezig! Consumenten hebben héél veel contact momenten met je nodig om over te gaan tot actie. Zolang je consequent jouw merk verhaal verteld (Wie ben je. Wat doe je. Je drijfveren enz) ga je gevonden worden door de groep die je aanspreekt. Vind je dit lastig? Ik help je graag structuur aanbrengen in je marketing, zelfvertrouwen op te doen en organisch te groeien. Nog geen idee wie je ideale klant is? 

Wil je ook op een natuurlijke manier groeien?

Ik vond het razend spannend om de boer op te gaan met mijn tassen. Zitten mensen wel op mij te wachten? Er zijn al zoveel tassen merken. Wie ben ik? Toch was ik razend trots op mijn tassen en wilde er zo graag een succes van maken dat ik stug doorging. De creativiteit in me juichte dit toe. 

In een markt vol ruis en wantrouwen ben ik blijven staan terwijl concullega’s het bijltje erbij neerlegde. Weet je waarom? Omdat ik altijd trouw ben gebleven aan mijn passie en non-stop heb laten zien dat ik er ben. Verkopen voelt niet ‘vies’ als ik recht vanuit m’n hart vertel dat ik graag een pracht tas voor je wil maken. 

Jaren geleden ging ik terug naar de basis en zocht ik uit wáárom ik maak, waar ik voor sta en hoe ik – met mijn tassen – levens mooier maak en verander. Hierdoor kan ik kraakhelder vertellen wat ik mijn klant kan bieden heb. Elke dag weer. Hierdoor blijft mijn tassen merk organisch groeien en kan ik er 100% van leven.  Telling = selling lieve maker.

bedrijfsplan_voor_creatieve_ondernemers_margriet_meijer_businesscoach_amsterdam-

Is this me?

Herken je je niet in dit type? We hebben allemaal iets van alle makers maar eentje is het meest dominant.
Nieuwsgierig naar de andere types?👇🏽

Voor deze quiz liet ik mij inspireren door de karakterstructuren van Reich. Daarnaast haalde in kennis hierover uit De Maskermaker en lesmateriaal van mijn studie bij ITIP, de school voor leven en werk waar ik de opleiding Instrument voor Hulp heb gedaan.