fbpx
de_makers_coach_persoonlijkheidstest_business_coach_amsterdam_mobile
de_makers_coach_persoonlijkheidstest_business_coach_amsterdam_mobile

De Kritische Maker

Jij kunt heel goed ruimte en vrijheid voor jezelf creëren. Maar door de strijd met jezelf en je masker naar de buitenwereld mis je echt contact.

_de_makers_quiz_deKritischeMaker_staand

Je kracht is..

Jij kunt dingen duidelijk neerzetten en je grenzen bewaken. Je bent charmant en kunt anderen goed verleiden met grapjes. Je hebt een fantasierijke binnenwereld en bent integer en oprecht.

Anderen zien je als..

Een zelfverzekerd iemand die anderen een veilig gevoel kan geven, ze weten immers dat jij wel blijft staan. Daarin tegen ga je confrontaties niet uit de weg. Je bent een moedig persoon doordat je dingen durft aan te gaan. Je kunt soms wat bot uit de hoek komen en indruk willen maken.

Wat ik over je weet

Je sterk de behoefte hebt om gelijkwaardigheid te ervaren en je verlangt ernaar om anderen te vertrouwen. Je houdt je omgeving goed in de gaten, alsof je ogen in je rug hebt. Je doet veel alleen en vraagt zelden om hulp.

Je vuur

Je hebt een groot hart en als je de ruimte binnenkomt vul je deze. Je weet goed wat er van je verwacht wordt, en wat jij van de ander verwacht. Je houdt ervan om te winnen en daar zul je alles aan doen. Je hebt veel power en wilskracht.

Je potentie

Door in contact te komen met je gevoel kun je in verbinding komen met jezelf maar ook met mensen in je omgeving. Dat kan best lastig zijn voor je. Als je leert dat je op anderen kunt steunen zal het leven je veel minder energie kosten omdat je het niet alleen hoeft te doen.

Wie is de Makers Coach?

In 2012 maakte ik mijn eerste tas. Achter de leermachine in de naaischool van mijn moeder. Met een MacGyver vader was het feest compleet: ik bezat 2 rechter handen en een goed stel hersenen.

Ik bleek ook nog een flinke dosis ondernemersbloed door mijn lijf te hebben gieren. Doe daar een schepje talent voor marketing bij en zo ontstond een zakelijke maker.

Maken is voor mij een vorm van zelfexpressie. Zo laat ik mijzelf zien en help ik mijn mede-mens. Dat ik mijn geld kan verdienen als maker is geweldig en die luxe gun ik jou ook. Ik wil je laten zien zien dat de poor artist myth niet voor jou hoeft te gelden.

Als de Makers Coach deel ik mijn ervaring als maker van monsak. Ik help je authentiek te verkopen, organisch te groeien, je ideale klant aan te spreken en je omzet te verhogen.

Hoe breng je dit tot leven in je bedrijf?

TIPS

Je lijkt vaak heel zeker van je zaak, dat kan soms intimiderend overkomen op anderen. Je kunt er echt vanuit gaan dat mensen in je omgeving het beste met je voor hebben en te vertrouwen zijn. Krijg je minder positieve feedback van een klant? Bedenk dan: ‘Heb ik steken laten vallen?’. Jep? Dan is het oplossen geblazen? Heb je alles in je macht gedaan? Dan zou het kunnen dat je klant een bad hair day heeft.

 

Je hebt een knap stel hersens  en je bent een ster in het leiden van gecompliceerde projecten. Dat is een geweldige combinatie en zijn fijne skills in ondernemerschap.

 

Je vindt het fijn de expert rol op je te nemen en veel kennis op te doen. Doe ons een plezier en deel dit! Wij kunnen niet wachten om van je te leren en je geweldige creaties en ideeën aan ons leven toe te voegen.

Marketing – AKA reclame maken – begint met helderheid over wat we doen en voor wie we wat doen. Is je ideale klant duidelijk? Verbind daarmee door te laten weten dat je er bent. Connectie = conversie. Ga de wereld in met een verhaal waar je dol enthousiast over bent én je ideale klant op zit te wachten. Authentiek verkopen wordt zo  razend gemakkelijk, wie had dat gedacht!? Deze duurzame zienswijze leverde mij focus, plezier, rust EN omzet op.

 

Heb je het gevoel dat je in herhaling valt? Goed bezig! Consumenten hebben héél veel contact momenten met je nodig om over te gaan tot actie. Zolang je consequent jouw merk verhaal verteld (Wie ben je. Wat doe je. Je drijfveren enz) ga je gevonden worden door de groep die je aanspreekt. Vind je dit lastig? Ik help je graag structuur aanbrengen in je marketing, zelfvertrouwen op te doen en organisch te groeien. Nog geen idee wie je ideale klant is? 

Wil je ook op een natuurlijke manier groeien?

Ik vond het razend spannend om de boer op te gaan met mijn tassen. Zitten mensen wel op mij te wachten? Er zijn al zoveel tassen merken. Wie ben ik? Toch was ik razend trots op mijn tassen en wilde er zo graag een succes van maken dat ik stug doorging. De creativiteit in me juichte dit toe. 

In een markt vol ruis en wantrouwen ben ik blijven staan terwijl concullega’s het bijltje erbij neerlegde. Weet je waarom? Omdat ik altijd trouw ben gebleven aan mijn passie en non-stop heb laten zien dat ik er ben. Verkopen voelt niet ‘vies’ als ik recht vanuit m’n hart vertel dat ik graag een pracht tas voor je wil maken. 

Jaren geleden ging ik terug naar de basis en zocht ik uit wáárom ik maak, waar ik voor sta en hoe ik – met mijn tassen – levens mooier maak en verander. Hierdoor kan ik kraakhelder vertellen wat ik mijn klant kan bieden heb. Elke dag weer. Hierdoor blijft mijn tassen merk organisch groeien en kan ik er 100% van leven.  Telling = selling lieve maker.

bedrijfsplan_voor_creatieve_ondernemers_margriet_meijer_businesscoach_amsterdam-

Is this me?

Herken je je niet in dit type? We hebben allemaal iets van alle makers maar eentje is het meest dominant.
Nieuwsgierig naar de andere types?👇🏽

Voor deze quiz liet ik mij inspireren door de karakterstructuren van Reich. Daarnaast haalde in kennis hierover uit De Maskermaker en lesmateriaal van mijn studie bij ITIP, de school voor leven en werk waar ik de opleiding Instrument voor Hulp heb gedaan.

Gratis workshop voor product makers

27 sept – 20.00-21.00

creatief_bedrijf_starten_de_makers_coach_amsterdam_business_coaching

De 3 Belangrijkste Marketing Hacks voor een omzet BOOST 💸