fbpx
de_makers_coach_persoonlijkheidstest_business_coach_amsterdam_mobile
de_makers_coach_persoonlijkheidstest_business_coach_amsterdam_mobile

De Verlangende Maker

Je bent betrouwbaar, doet wat je belooft en je weet goed wat je zelf en wat anderen nodig hebben. Soms denk je dat je het niet alleen kunt maar vragen om hulp vind je lastig en het ontvangen van steun al helemaal.

_de_makers_quiz_deVerlangendeMaker_staand

Je kracht is..

Je bent een harde werker, je zorgt en bent gedienstig. Je hebt een talent om waar te nemen wat een ander nodig heeft en je geeft vanuit een open hart. Je klanten mogen blij zijn met je generositeit.

Anderen zien je als..

Iemand die een goeie balans in geven en nemen heeft. Je gaat dan ook niet snel over andermans grenzen heen. Je bent graag aan het woord en geniet van aandacht. Je kunt om aandacht of hulp vragen maar indirect. Soms kun je anderen het gevoel geven dat het nooit genoeg is.

Wat ik over je weet..

Je goed bent in het waarderen van kleine dingen. Je weet heel veel, over van alles wel wat en je onthoudt details. Je aandacht gaat meer bij je hoofd dan bij je gevoel zitten. Je houdt goed in de gaten wat de ander heeft en daar kun je je – soms een tikkeltje jaloers – mee vergelijken.

Je vuur

Alles wat je doet komt in zeker zin weer naar je toe omdat je kunt genieten van dat wat je doet. Je aanwezigheid roept een gevoel van veiligheid op bij de ander. 

Je potentie

Wanneer je probeert tevreden te zijn met wat er is ontstaat er rust in je kont. Ook voor jou is er voldoende te halen. Durf je wensen uit te spreken in je omgeving, op die manier hoeft de ander niet te gissen en kan die in je behoeften voorzien.

Wie is de Makers Coach?

In 2012 maakte ik mijn eerste tas. Achter de leermachine in de naaischool van mijn moeder. Met een MacGyver vader was het feest compleet: ik bezat 2 rechter handen en een goed stel hersenen.

Ik bleek ook nog een flinke dosis ondernemersbloed door mijn lijf te hebben gieren. Doe daar een schepje talent voor marketing bij en zo ontstond een zakelijke maker.

Maken is voor mij een vorm van zelfexpressie. Zo laat ik mijzelf zien en help ik mijn mede-mens. Dat ik mijn geld kan verdienen als maker is geweldig en die luxe gun ik jou ook. Ik wil je laten zien zien dat de poor artist myth niet voor jou hoeft te gelden.

Als de Makers Coach deel ik mijn ervaring als maker van monsak. Ik help je authentiek te verkopen, organisch te groeien, je ideale klant aan te spreken en je omzet te verhogen.

Hoe breng je dit tot leven in je bedrijf?

TIPS

Jij mag leren dat je veel meer kunt bereiken dan je denkt. Zet de energie – die je nu verspilt aan je vergelijken – om naar kracht voor je eigen (werk) leven. Zo kom je erachter dat er veel meer te halen valt dan je dacht. Voorkom dat je jezelf teveel met anderen vergelijkt. In vriendschappen maar ook bij concullega’s. Iedere maker doet het op diens eigen manier en er is genoeg plek voor ons allemaal. Als je niet altijd veel terug verwacht krijg je meer dan je ooit voor mogelijk hield.

 

Je vindt het fijn de expert rol op je te nemen en veel kennis op te doen. Doe ons een plezier en deel dit! Wij kunnen niet wachten om van je te leren en je geweldige creaties en ideeën aan ons leven toe te voegen.

Marketing – AKA reclame maken – begint met helderheid over wat we doen en voor wie we wat doen. Is je ideale klant duidelijk? Verbind daarmee door te laten weten dat je er bent. Connectie = conversie. Ga de wereld in met een verhaal waar je dol enthousiast over bent én je ideale klant op zit te wachten. Authentiek verkopen wordt zo  razend gemakkelijk, wie had dat gedacht!? Deze duurzame zienswijze leverde mij focus, plezier, rust EN omzet op.

 

Heb je het gevoel dat je in herhaling valt? Goed bezig! Consumenten hebben héél veel contact momenten met je nodig om over te gaan tot actie. Zolang je consequent jouw merk verhaal verteld (Wie ben je. Wat doe je. Je drijfveren enz) ga je gevonden worden door de groep die je aanspreekt. Vind je dit lastig? Ik help je graag structuur aanbrengen in je marketing, zelfvertrouwen op te doen en organisch te groeien. Nog geen idee wie je ideale klant is? 

Wil je ook op een natuurlijke manier groeien?

Ik vond het razend spannend om de boer op te gaan met mijn tassen. Zitten mensen wel op mij te wachten? Er zijn al zoveel tassen merken. Wie ben ik? Toch was ik razend trots op mijn tassen en wilde er zo graag een succes van maken dat ik stug doorging. De creativiteit in me juichte dit toe. 

In een markt vol ruis en wantrouwen ben ik blijven staan terwijl concullega’s het bijltje erbij neerlegde. Weet je waarom? Omdat ik altijd trouw ben gebleven aan mijn passie en non-stop heb laten zien dat ik er ben. Verkopen voelt niet ‘vies’ als ik recht vanuit m’n hart vertel dat ik graag een pracht tas voor je wil maken. 

Jaren geleden ging ik terug naar de basis en zocht ik uit wáárom ik maak, waar ik voor sta en hoe ik – met mijn tassen – levens mooier maak en verander. Hierdoor kan ik kraakhelder vertellen wat ik mijn klant kan bieden heb. Elke dag weer. Hierdoor blijft mijn tassen merk organisch groeien en kan ik er 100% van leven.  Telling = selling lieve maker.

bedrijfsplan_voor_creatieve_ondernemers_margriet_meijer_businesscoach_amsterdam-

Is this me?

Herken je je niet in dit type? We hebben allemaal iets van alle makers maar eentje is het meest dominant.
Nieuwsgierig naar de andere types?👇🏽

Voor deze quiz liet ik mij inspireren door de karakterstructuren van Reich. Daarnaast haalde in kennis hierover uit De Maskermaker en lesmateriaal van mijn studie bij ITIP, de school voor leven en werk waar ik de opleiding Instrument voor Hulp heb gedaan.