fbpx

Veelgestelde vragen

Algemeen

Ik merk dat makers het mega spannend vinden om in zichzelf te investeren. Misschien zie je makerschap als iets voor ‘erbij’ of krijg je in je omgeving niet de aanmoediging die je hoopt. Ik ben er voor makers die willen onderzoeken of ze meer uit hun creativiteit kunnen halen. Het maakt niet uit of je al een leuke boterham verdiend en er lekker beleg op wilt of net komt kijken.

 

Wil je proeven aan coaching? Boek dan een enkele ‘snuffel’ sessie.

Zo ga je vanzelf zien hoe fijn het is om je op te trekken aan een zakelijke fellow maker die een paar stappen voor je uit loopt, dezelfde taal spreekt en meermaals met hetzelfde bijltje heeft gehakt.

Ik ben CPION geaccrediteerd coach (post HBO-opleiding) en volgde de opleiding Instrument voor hulp bij het ITIP.

Lees hier meer over mij en mijn manier van coachen.

Wat lief dat je een cursus/coachingssessie cadeau wilt geven! Mail mij via margriet@demakerscoach.nl zodat ik met je mee kan denken hoe we dat het beste administratief in kunnen regelen voor je. 

Ik kan niet in je portemonnee kijken maar één ding weet ik zeker: niets doen kost ook geld. It takes money to make money fellow maker!

Zie de training of coaching als een investering in je droom, je leven en je bedrijf. If not now, then when?

Als jij je schouders eronder zet, leert te geloven in je geweldige skill – en de waarde daarvan – dan weet ik zeker dat je deze investering terug gaat verdienen. Je gaat namelijk klanten aantrekken die gewillig hun beurs trekken voor je prachtige product.

Door te kiezen voor je droom besluit je ook te stoppen met rennen in een hamster rad en jezelf klein te denken.

Check ook de Werktuig PPO, een subsidie voor ZZP’ers in de creatieve sector die zich willen ontwikkelen.

Absolutely.
Bedrijfskosten zijn kosten die een onderneming maakt om te kunnen verkopen en geld te kunnen verdienen. Daar valt coaching ook onder.

Coaching kan je dus als bedrijfskosten aftrekken van je winst.

Dit ook mogelijk is met terugwerkende kracht, mocht je je nog niet hebben ingeschreven bij de KVK. Aanloopkosten noemen ze dat en dit kan tot 5 jaar voor je inschrijving.

De BTW over coaching of een training hoef je niet te betalen, die krijg je weer terug van je overheid. Afhankelijk van je verdere kosten/uitgaven natuurlijk.

Lees hier nog veel meer info over Belastingen voor – startende – ondernemers.

Online Makerpreneur Training

Je denkt misschien dat je niet ver genoeg bent, of dat je geen ondernemer bent of slecht bent in marketing.

Kan allemaal wel maar dit zijn – let’s be straight –  saboteurs cookie. En die kunnen het aardig bont maken. Je verkrampt in dezelfde cirkel rond laten gaan. Ben je dat zat? Een speelbal zijn van al die minder florissante gedachtes? Dan ben je 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘳𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘱𝘭𝘢𝘤𝘦. De training gaat je inzicht geven in wie jij bent, waarom je zo graag wilt maken, voor wie je dat doet en hoe je ze kunt bereiken.

Ben je product maker, verkoop je al een product maar ben je niet tevreden over de opbrengst. Dan MOET je meedoen, simpel als dat.

Mocht je alle lessen bekeken hebben en niet tevreden zijn? Dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug. Ik doe dit omdat ik 200% geloof in de kracht van dit programma en zeker weet dat je groter uitkomt dan je erin ging.

Dit ligt er helemaal aan hoe ver je in je business bent. 

Heb je nog niet eerder aan je bedrijf gewerkt (ipv in je bedrijf) dan zul je echt tijd vrij moeten maken voor een goede basis. Ga je jaren plezier van hebben.

Heb je al over dingen nagedacht, zoals doelen of je droom? Dan ga je vlotter door de modules heen.

Ben je al een tijd bezig en heb je een opfrisser nodig? Dan weet ik zeker dat je er vlot doorheen gaat en met hernieuwde focus je merk kunt professionaliseren.

Ik zou je aanraden elke week één dag te reserveren voor zelfstudie.

De training kost €497 ex btw.

Wist je dat je dat coaching aftrekbaar is voor inkomstenbelasting? Ik zorg dat je een factuur krijgt die je op kunt geven.

Margriet, ik kan je training niet betalen omdat er niet genoeg geld binnenkomt. Ik spaar nog een door. (AKA: ik stel mijn succes uit tot in de pruimentijd)

Hmm… dit wil je liever niet horen maar is juist dát een teken om het WEL te doen? Is dat niet een signaal dat dit precies is wat je nu nodig hebt om meer geld te kunnen verdienen? Op te vallen tussen je concullega’s, kopende klanten aan te trekken en een sterk merk bouwen?

Wie niet waagt wie niet wint cookie! EN ondernemen is focussen op wat iets oplevert (de stijging in je omzet door de training) niet op wat iets kost.

De training is in termijnen te betalen.

Check ook de Werktuig PPO, een subsidie voor ZZP’ers in de creatieve sector die zich willen ontwikkelen.

Neen, zeker niet. Je kunt ze terugkijken dmv replay in de les omgeving.

Het is wel aan te raden aanwezig te zijn omdat je vragen kunt stellen aan Margriet en leert van je mede makers.

Ik ben 100% overtuigd van deze training en weet zeker dat je er veel uitzult halen.

Gebruik de training 14 dagen, doe het werk door alle lessen af te ronden en ben je toch niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

Omdat je het anders gaat uitstellen. Heel simpel. Ik wil dat je hier bewust voor kiest.. Neem je droom serieus en maak er tijd voor.

Heb je langer nodig? Sluit een maandelijkse opzegbare Membership af, blijf toegang houden tot de modules en de Masterminds als stok achter de deur.

Je kan de modules en video’s helaas niet downloaden. Het werkboek en de sheets die staat in het leerplatform dat hoort bij de videocursus kun je wel downloaden en de video’s blijven gedurende de 4 maanden die je toegang hebt wél onbeperkt beschikbaar. Wil je langer toegang hebben? Sluit een maandelijkse opzegbare Membership af, blijf toegang houden tot de modules en de Masterminds als stok achter de deur.