fbpx
coach_voor_ondernemers_margriet_meijer_de_makers_coach

Gratis Workshop

Hoe beweeg je van DROMEN naar DOEN?

De 3 grootste kansen voor product makers + tips & trics

Je mist groei kansen fellow maker!

Weet je hoe dat komt? Omdat je met je neus ZO dicht op je product zit dat je niet meer ziet wat het waard is.

Ik wil je leren om je talent door een andere bril te bekijken en ik trek je met beide handen uit je blinde vlek.

Schrijf je in en ik stuur je gelijk de workshop toe.

Weet je hoe dat komt? Omdat je met je neus ZO dicht op je product zit dat je niet meer ziet wat het waard is.

Ik wil je leren om je talent door een andere bril te bekijken en ik trek je met beide handen uit je blinde vlek.

Wil je zien hoe ik dat doe? En wil je dat ik dat bij jou doe?

Schrijf je in en ik stuur je gelijk de workshop toe.

Wil je leren om..

Wil je leren om..

Reacties van deelnemers

de_makers_coach_gratis_workshop_reviews

Reacties van deelnemers

business_coach_amsterdam_de_makers_coach_margriet_meijer

Ik ben Margriet..

Ik ben een A-typische maker die zichzelf moeiteloos kan verkopen. Ik weet mijn product – handgemaakte tassen onder het label monsak – op waarde te schatten. Volledig overtuigd breng ik mijn tassen aan de man en kan ik fulltime van mijn passie leven.

Denken in ‘het complete plaatje’ is mijn natuur. Naast maken denk ik aan branding, communicatie, marketing en een beetje psychologie.

De meeste makers zijn onuitstaanbaar bescheiden. Daar moet een eind aan komen!

Ik wil makers aansteken en inspireren. Toen ik mij persoonlijk ontwikkelde merkte ik een grote shift in mijn ondernemerschap. Door mijzelf binnenstebuiten te keren werd ik meer zelfverzekerd. Waar ik eerder dacht dat ik écht niet meer geld kon vragen voor een tas dééd ik het gewoon.

Jezelf beter leren kennen en weten waar je grote drive vandaan komt werkt zo vreselijke motiverend én aanstekelijk. Het geeft je een sterkere ruggengraat. 𝘐𝘵 𝘬𝘦𝘦𝘱𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘨𝘰𝘪𝘯𝘨. Je gaat toch ook niet in de sportschool staan zweten als je niet waarvoor je moet afzien?

Wil jij ook 100% zeker van je zaak worden? Let’s go!

Reacties van deelnemers

de_makers_coach_gratis_workshop_reviews_mob

Nieuwe Online Workshop:

5 Omzet Boosters voor Creatieve Product Makers

Dinsdag 7 februari – 20.00-21.30

creatief_bedrijf_starten_de_makers_coach_amsterdam_business_coaching