fbpx

Ben je creatieve ondernemer en wil je meer grip op je marketing? Volg mijn live marketing training in Amsterdam

Live Marketing dag voor creatieve ondernemers en makers die willen groeien

Maken & ondernemen zijn een listig duo..

Enerzijds is het heerlijk dat je elke dag kunt creëren, aan de andere kant is dat onmogelijk omdat je ook tijd moet investeren in je onderneming.

 

Daar komt nog wel eens de klad in waardoor je vergeet waar jij eigenlijk blij van wordt. Zo want jij verdient net zoveel aandacht als je publiek.

 

Tijdens deze live dag in mijn atelier help ik je ruimte voor jezelf te maken zodat jij tot bloei kunt komen, los van wat je klant van je verwacht. Ik help je weer dichtbij je kern te komen zodat jij met meer zelfvertrouwen & rust weer geïnspireerd aan het werk kunt gaan.

Live Marketing Training

Voor ambitieuze creatieve ondernemers met grootse plannen
197
 • Vrijdag 25 mei, 10.00-16.00 uur
 • Locatie: Amsterdam-west
 • Samenkomen met 4 andere creatieve ondernemers & makers
 • Live coaching van Margriet, met 12 jaar kennis & ervaring tot je beschikking
 • Inclusief heerlijke lunch en afsluitende borrel
 • Een toffe verrassing  (twv €100) 

Prijs excl. BTW

 

Ik vertel je er meer over in deze video:

Zou je dit kunnen zeggen?

❝ 

“Ik kom pas in beweging mbt marketing & verkopen als het water me al aan de lippen staat. ”

❝ 

“Ik ben heel streng voor mezelf en vind mijn werk meestal niet goed genoeg om te laten zien.”

❝ 

“Ik heb geen kaas gegeten van ondernemerschap en vind mezelf niet zakelijk of commercieël, dit wil ik graag leren.”

Dan is deze marketing training iets voor jou.

Deze maker ging je voor:

Margriet bracht helderheid, goede zelfreflectie en daardoor weer focus. Wil je in je creatieve bedrijf weer dichter bij jezelf komen? Gun jezelf dan een training bij Margriet.

 

Dit ga je sowieso op termijn terugverdienen zowel mentaal meer rust en overzicht & dat zal zich ook vertalen naar je klanten / opdrachten. Live dag is ook fijn om met andere makers te zijn en te sparren.

 

Met een opgeruimd hoofd en een plan liep ik de deur uit !

Dank Margriet. 👍💙

live_marketing_training_De_makers_coach_voor_creatieve_ondernemers_business_coaching
Celia
@blueprintamsterdam
Live Marketing dag voor creatieve ondernemers en makers die willen groeien

Gaat dit over jou?

Dan is deze marketing training iets voor jou.

Met rake marketing kun je gratis PR regelen, net als ik.

Margriet_de_makers_coach_MarieClaire

Deze maker ging je voor:

Ik heb genoten van de live dag die ik mezelf cadeau heb gedaan. Het is soms heel nodig om in de drukte even stil te staan bij bij de basis van mijn werk.

 

Ik voel dat er wat moet veranderen in mijn bedrijf maar steeds maar in overleg met jezelf gaat niet handig. Feedback is heel waardevol voor een eenpitter.

 

Het was super fijn om het met anderen delen en ook hun verhalen te horen. Met de juiste vragen kon Margriet me flink aan het denken zetten over mijn puzzel. Dank je wel voor de inspirerende dag!

Carla
@minc_collection

Dit gaan we doen:

Na deze dag ga jij met een hoofd vol verfrissende ideeën, een schop onder je kont en hele bups nieuwe makers vrienden onder je arm naar huis. Doe je mee?

Live Marketing Training

Voor ambitieuze creatieve ondernemers met grootse plannen
197
 • Vrijdag 25 mei, 10.00-16.00 uur
 • Locatie: Amsterdam-west
 • Samenkomen met 4 andere creatieve ondernemers & makers
 • Live coaching van Margriet, met 12 jaar kennis & ervaring
 • Inclusief heerlijke lunch en afsluitende borrel
 • Een toffe verrassing  (twv €100) 

Prijs excl. BTW

 

Na de training:

Deze maker ging je voor:

Superfijn dat jij je volledig richt op makers. Je vertelt op een fijne, laagdrempelige en persoonlijke manier en daardoor komt de informatie beter aan. 

 

Ik leerde veel nieuwe dingen over mijzelf en mijn onderneming. Het 1-op-1 contact én het contact met andere fellow makers vind ik echt een toegevoegde waarde tijdens deze live dag.

 

Ik raad iedere maker aan om jou te gaan volgen voor duidelijke tips and tricks om verder te groeien met hun creatieve onderneming!”

Marjolein

Zoveel waardevolle tips die ik nog niet ergens anders had gehoord. Het heeft mij doen beseffen dat wat ik maak en doe goed is en dat ik meer moet vertrouwen in wat ik maak en wie ik ben. Die twee zijn zo verbonden met elkaar, dat wanneer ik niet zeker over mezelf ben dat het doorstraalt in al mijn processen.

Dank voor je confidence boost!

Dankjewel dat je mij bewust hebt gemaakt voor dingen die in mijn blinde vlek zitten. Ik ga aan de slag! 2023 kom maar op, het wordt een feestje!”

Nanouck
@glas.studio.nouck

Deze makers gingen je voor:

“Ik vond de training erg inspirerend en leerzaam.

 

 

Vóór de training wist ik niet goed hoe ik mensen naar mijn website kon krijgen en vooral ook hoe ik ze op mijn website kon houden.

 

 

Door de tips heb ik mijn website kunnen aanpassen en zie ik nu al meer bezoekers! Ook helpt het enorm dat Margriet zelf ook een maker is en weet tegen welke uitdagingen je aanloopt! “

Lotte
@wiebelhoofd

“Ik volgde je en voel me weer helemaal gemotiveerd.

 

Ik deed mee omdat ik niet begreep waarom de zaken niet echt liepen zoals ik wou. Ik heb hard gewerkt aan mijn webshop, deze gebruiksvriendelijk gemaakt en ik toch kreeg ik klanten niet tot een verkoop.

 

Jij hebt me doen inzien dat een persoonlijk verhaal vertellen zoveel meer waard is en aanspreekt.

 

Na deze training voel ik me weer opnieuw opgeladen en vol moed om verder aan de slag te gaan! Bedankt Margriet, om het verhaal van een mede-maker te vertellen en te delen.“ 

Lore
@lorevanduppen

Ik ben Margriet..

..een A-typische tassen maker met 22 jaar ervaring in makerschap en commercieel ondernemen.

Ik ben een maker die prioriteit geeft aan marketing & sales. Omdat geld mij creatieve vrijheid oplevert én omdat ik het leuk heb gemaakt door een moderne manier van verkopen te ontwikkelen.

 

Mijn commerciële mode opleiding en werk als inkoper heeft me geleerd goed naar mijn publiek te luisteren en mijn marketing hierop aan te passen. En het werkt: ik kan al jaren leven van mijn tassenlabel Monsak.

Bekend van..

business_coach_voor_creatieven_bekend_van_linda_magazine
business_coach_voor_creatieven_bekend_van_flow_magazine
business_coach_amsterdam_bekend_van_La-Maison-victor
business_coach_voor_makers_bekend_van_VTwonen
business_coach_voor_creatieven_Amsterdam_bekend_van_libelle
business_coach_voor_startende_ondernemers_bekend_van_marie_claire

Deze maker ging je voor:

Niet alleen was deze dag fijn en inspirerend om andere creatieve ondernemers te spreken, er werd ook gewerkt aan je bedrijf waarbij Margriet de juiste vragen weet te stellen die voor meer verdieping zorgen in je bedrijf, zodat je niet maar doorgaat zoals je altijd al deed. Aan het einde van de dag stap je met een fijn actielijstje de deur uit en nog meer stof tot nadenken.

 

Een aanrader als je eens uit je eigen (creatieve) bubbel wilt stappen voor een frisse blik op je bedrijf.

Sabine
@papertalesdesign

Dankjewel Margriet voor de interessante training.

 

Ook ik ben een maker en ben minder met computer, website en Sociale media bezig. Maar het een kan niet zonder het ander. Ik ben mij er meer bewust van geworden dat toekomstige klanten mij willen leren kennen. En dat ik daar zelf wat aan moet doen.

 

Vaak heb je het gevoel met een training dat je wacht op de nuttige informatie en die komt maar niet. Bij margriet is dit niet het geval. Ze is enorm eerlijk geeft antwoord op al je vragen en houdt niks achter. Enorm fijn!

Dana
@ojil.ojil
live dag voor creatieve ondernemers en makers die aan hun bedrijf, marketing en promotie willen werken

Deze training is voor allerlei makers 

Voor iedereen geldt: marketing met focus scheelt bakken tijd & energie. En levert je meer creatieve uren in je atelier op. 

Deze makers gingen je voor:

Margriets oprechte enthousiasme over ambacht en makerschap werken positief aanstekelijk en het voelt echt als een constante aanmoediging. Haar kracht is haar gave om met een unieke blik naar jou situatie te kijken. Hierdoor zijn de gesprekken persoonlijk en authentiek.


Dankjewel Margriet!

Daphne
@daphnevandermeulenjewelry

Ik voelde me erg begrepen door Margriet en ze stipte alle punten aan waar ik op dit moment tegen aanloop.

 

Ik heb weer nieuwe energie en het vertrouwen om met alle tips aan de slag te gaan. Ik raad dit ook zeker aan voor andere makers die meer willen leren en een niveau hoger willen met hun bedrijf!”

Sacha

Ik voelde me erg begrepen door Margriet en ze stipte alle punten aan waar ik op dit moment tegen aanloop. 

Ik heb weer nieuwe energie en het vertrouwen om met alle tips aan de slag te gaan. Ik raad dit ook zeker aan voor andere makers die meer willen leren en een niveau hoger willen met hun bedrijf!”

Sacha
creatief_bedrijf_starten_de_makers_coach_amsterdam_business_coaching

Ik ben een doorgewinterde ondernemer maar ik begon ook vanaf NUL.. 

  

Als je wilt blijven maken moet je zorgen dat je constant klanten naar je label trekt. Door ook áán je bedrijf te werken ontstaat er een continue stroom van klanten waardoor jij zorgeloos kunt blijven creëren.


Leer van mijn fouten. Dan bespaar je jezelf een hoop geld en tijd!

Deze maker ging je voor:

Zoveel waardevolle tips die ik nog niet ergens anders had gehoord. Het heeft mij doen beseffen dat wat ik maak en doe goed is en dat ik meer moet vertrouwen in wat ik maak en wie ik ben. Die twee zijn zo verbonden met elkaar, dat wanneer ik niet zeker over mezelf ben dat het doorstraalt in al mijn processen. Dank voor je confidence boost!

Nanouck
@glas.studio.nouck

Veelgestelde vragen

Jammer dat je er niet bij kunt zijn, de eerst volgende keer. Ik organiseer deze live training regelmatig/ Schrijf je in voor de maandag peptalk om op de hoogte te blijven van data.

Ik vermoed dat je ontevreden bent over je omzet, anders ben je niet hier. Een van mijn favo quotes: it takes money to make money. Kijk niet sec naar het aankoopbedrag maar eerder naar wat het je oplevert. Als jij struggled met marketing vraagt deze skillset om een upgrade. En daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Na deze live dag kijk jij met een andere bril naar je product en kun je deze beter verkopen. Dit levert geld op en dat is wat je zocht, toch?

Je krijgt je geld niet terug maar ik reserveer een plekje voor de volgende live dag. Mits je dit binnen 48 uur vóór de datum aangeeft.

Live Marketing Training

Voor ambitieuze creatieve ondernemers met grootse plannen
197
 • Datum: vrijdag 31 maart
 • Tijd: 10.00-17.00
 • Locatie: Amsterdam-west
 • Plek voor maximaal 15 makers
 • Live coaching van Margriet
 • 12 jaar kennis & ervaring als ondernemende maker tot je beschikking
 • Inclusief heerlijke lunch en afsluitende borrel
 • Een toffe verrassing  (twv €97) 

Prijs excl. BTW

 

Je eigen koers varen?

In 8 stappen zelftwijfel overstijgen en ontdekken waar het écht over gaat in je leven.