fbpx
business_coach_creatieven_amsterdam_aanbod_coaching_Margriet_meijer

Wie is Margriet?

Ik ben ’n waanzinnig ambitieuze maker, onderneem al vanaf m’n 15e onderneemt en sinds 2012 leef ik fulltime van mijn passie.


Weet je hoe mij dit – in tegenstelling tot veel fellow-makers – lukt? Omdat ik niet ál mijn creativiteit in mijn tassen stop.

Het zorgde voor:
– meer droomklanten
– meer bekendheid
– meer zelfvertrouwen
– meer focus
– en meer omzet

 

Hierdoor had ik meer tijd over voor het allerleukste van mijn werk: maken. Dit gun ik jou ook.

Daarom help ik mede-makers groeien met Mijn Makerpreneur Training en  1:1 coaching

Ik ben ’n waanzinnig ambitieuze tassenmaker, onderneem al vanaf m’n 15e. Sinds 2012 leef ik fulltime van mijn grote passie: Monsak.

Máár.. ik vond verkopen ‘n akelig ‘moetje’ en marketing vreselijk lastig. Dat was ik zo ontzettend beu dat ik mijn trots overboord gooide en hulp ben gaan zoeken. 

 

Herkenbaar? Dan leer ik je graag hoe ik mijzelf ontwikkelde tot een authentieke sales tiger. Ik help je om je omzet te verhogen en je ideale klant aan te trekken. Weet je hoe mij dit allemaal lukt? Omdat ik niet ál mijn creativiteit in tassen maken stop. In deze training leer ik je mijn persoonlijke – creatieve – succesformule.

 

Doe je mee? Wedden dat je nu geld laat liggen

Ik ben..

..een A-typische maker die zichzelf moeiteloos kan verkopen. Ik weet mijn product – handgemaakte tassen onder mijn label monsak – op waarde te schatten. Volledig overtuigd breng ik mijn tassen aan de man en kan ik fulltime van mijn passie leven.

Ik noem mijzelf een makerpreneur. Dit is een ambitieuze maker die haarscherp weet wat de waarde van diens product is en deze  moeiteloos weet te slijten aan diens ideale klant.

Denken in ‘het complete plaatje’ is mijn natuur. Naast maken denk ik aan branding, communicatie, marketing en een beetje psychologie.

 

 

Ik wil..

..makers motiveren & inspireren. Daarom deel ik mijn succesformule (mijn Makers Huis Canvas) graag met je.

Ik weet hoe spannend het is om je product aan de wereld te laten zien, laat staan er geld voor vragen. Ik kreeg daar vroeger – onderneem al sinds 2012 – ook de bibbers van. Totdat ik dit huis ontwikkelde.

Ik mistte een business model voor makers. Zoals zo vele van ons dacht ik: ‘Dan maak ik hem zelf wel!.

 

Wil je ook 100% zeker van je zaak worden? Doe mee met de training en ik leer het je!

businesscoach_voor_creatieve_ondernemers_amsterdam_margriet_meijer

Zoek je een inspirerende spreker voor je event?

Je kunt mij wakker maken om een groep mensen te ‘wakker‘ te maken, aan het werk te zetten en hun creativiteit terug te laten vinden. 

Ik ben een doorgewinterde creatieve ondernemer en kan mijn passie voor makerschap & creativiteit aanstekelijk overbrengen.

Stuur mij een mail en we maken samen een plan de enthousiasme!

Voor de KreaDoe najaarseditie 2022 heb ik Margriet gevraagd om in de ‘’Huiskamer’’ haar ervaringen en weg naar creativiteit in de vorm van een interview te delen als inspiratie voor de bezoekers.

 

Het contact verliep snel en spontaan en heeft Margriet goed gebruik gemaakt om er een eigen draai aan te geven.

 

Het podium was voor Margriet geen enkel probleem en voelde ze zich in thuis en dat kwam vertrouwd over. De samenwerking heb ik als prettig en spontaan ervaren.

Kreadoe
Lisa Berkelmans

De training heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven in mijn makerschap.

 

Nu durf ik beter op mijn gevoel te vertrouwen en mijn werk meer op waarde te schatten. En ik weet ook dat ik wat toe kan voegen aan de wereld met mijn producten.

 

De manier waarop het in deze training voorbij kwam past beter in mijn belevingswereld van creatief makerschap. Het was in ‘mijn taal’.

Marleen
@marleentekent
business_coach_amsterdam_coach_voor_makers_en_creatievelingen

Makers zoals wij..

Makers zoals wij willen groeien, hun vleugels uitspreiden en nog meer mensen helpen met onze geliefde ambacht.

Creatieve ondernemers zoals wij willen ons hart volgen, elke dag creëren en uiteindelijk leven van onze passie.

We nemen dit verlangen bloedserieus, maken ruimte voor onze droom en doorgronden wat ons tegenhoudt. En we ontdekken wat tussen ons en het succes waar we naar verlangen in staat.

We willen connectie met onszelf en de mensen die we elke dag proberen te bereiken. Door onze verhalen maken we indruk en blijven we achter in het hoofd van onze droomklant.


Een medemens die ons werk waardeert, ons ziet, zoals we hun ook zien.

We maken levens een beetje mooier. Met dat schilderij dat de woonkamer écht afmaakt, die prachtige koffiemok die dat momentje voor jezelf speciaal maakt, of die trouwe tas die elke dag met je mee op pad gaat.

Als jij inziet dat je zelfgemaakte creatie zoveel meer betekent dan de fysieke aanwezigheid ervan, wordt ermee naar buiten treden zoveel makkelijker en verslavend leuk! Mag ik je helpen?

business_coach_voor_creatieve_ondernemers_de_makers_coach_in_de_pers_blok

Deze pracht bladen schrijven over mij en Monsak

Allemaal door mijn heldere merkverhaal!

Hoe ik je kan helpen:

Podcast

Ik spreek mede-makers die ook van hun product leven.
wat is content marketing? Content ideeen creeren de makers coach amsterdam margriet aan het werk

Online training

Wil je vanuit je luie stoel van mij leren?
Ik leer je authentiek verkopen.

1:1 coaching

Genoeg zelf aangelummeld? Ik begeleid je graag persoonlijk naar je droom toe.